Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 07:49 - Днешният трети март, агент "Гоце" и вчерашните му изявления и изпълнения
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 2679 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 03.03.2010 09:16


Вчера агент "Гоце" нападна Дянков. Както пише "Дневник", "двамата влязоха [месеци преди това] в словесни сблъсъци чрез медиите заради изявления на Дянков, че икономическите идеи на експерти на Първанов са "малоумни", както и заради думи на министъра, че " приятелите на президента в БАН  са "феодални старци".
Агент "Гоце" е най-отвратителният образ на прехода. Има и друг, който претендира за най-отвратителен, но неговото поне е само заради алчност и малоумие. Агент "Гоце" е отвратителен заради ОПИТА ЗА ОБЩЕСТВЕНА РЕСТАВРАЦИЯ НА ДИВАШКОТО ПОЗОРНО МИНАЛО. Служенето на терористичната организация ДС е само една страна от позорното минало на Първанов. По-важната и по-опасна за обществото е битието му на така наречен "специалист по делото" на комунистическия терорист с прякор Дядото и на напълно деградиралия индивид, масов убиец, с прякор Гошо Тарабата, виновен за избиването без съд и присъда на десетки хиляди българи след 09.09.1944. Агент "Гоце" държи портрет на напълно деградиралия индивид и масов българоубиец Гошо Тарабата в кабинета си на "Позитано" 20. Идете в броя на "24 часа" след като агент "Гоце" спечели изборите през 2001 г., и ще видите зад гърба на агент "Гоце" огромен портрет (голяма част от първата страница на вестника) на деградиралия индивид и масов българоубиец Гошо Тарабата. В Германия за поставяне на публично място на портрет на Хитлер се отива право В ЗАТВОРА!
Агент "Гоце" е така наречен доцент (старши научен сътрудник втора степен) по история в така наречения Институт за история на БКП. Това не беше никакъв институт. Това беше една политическа пропагандна централа за фалшифициране на миналото и прикриване милионите престъпления на комунистите. Вместо да се осъществи ЛУСТРАЦИЯ на този индивид по линия както на участието му в ДС, така най-вече и на идеологическите му съчинения, В БЪЛГАРИЯ УМИШЛЕНО НЕ БЯХА ОТВОРЕНИ ДОСИЕТАТА - С ЦЕЛ НЕОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И НЕРАЗКРИВАНЕ ОБЩЕСТВЕНАТА РОЛЯ НА ИНДИВИДИ КАТО ГОРЕОПИСАНИЯ. А такива индивиди - апологети на престъпния, дивашки, варварски комунистически режим, са страшно много!
Ето защо нямам кого да поздравявам с днешната дата. Защото представителите на българската популация в огромното си мнозинство са мърша, байганьовци и андрешковци. И това определение, разбира се, не е мое, а е точна характеристика, дадена от трима гениални класици: П.Славейков, Щастливеца, Е.Пелин. БЪЛГАРИТЕ В МНОЗИНСТВОТО СИ СА РОБИ - и никога не са излизали от робство! Няма значение дали конкретните робовладелци са османци, руснаци, комунисти, мутри ... Българите са роби на простащината, себелюбието, алчността и тарикатлъка си! И най-вече неуважението към модерните общочовешки ценности. А агент "Гоце" и днешните "социалисти" са пряк продукт на робството на българите.


Тагове:   агент гоце,


Гласувай:
0



1. анонимен - Пишман псевдо антикапут.
03.03.2010 10:25
Ти ако си "антикомунист"то аз съм прероденият Майкъл Джексън.В България май стана модерно комунисти да се правят на антикомунисти.Затова отиди пий едно хапче за простотия и си удари една чекия.
цитирай
2. kkabakciev - Ти (10:25) си напълно ясен какъв си
03.03.2010 10:31
Специално публикувам простащината и малоумието ти - да се виждат.
Ама следваща простащина няма да има публикувана.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 638903
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930