Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2022 21:57 - Какво представлява "армията" на путлеристките диваци, изроди и канибали?
Автор: kkabakciev Категория: Технологии   
Прочетен: 5689 Коментари: 11 Гласове:
4

Последна промяна: 01.11.2022 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отново статия в "Дневник" от днес, 01.11.2022, озаглавена "Танкове handmade, парадна тежка артилерия – "Новая газета" за руската армия". Откъси.
"Почти няма с какво да се произвеждат танкове, за авиацията не достига електроника, модерните ракети вече не достигат, модерна тежка артилерия може да се види на парадите, но не и на бойното поле... Това описват за "Новая газета - Европа" служители от военнопромишления комплекс на Русия и запознати с това как функционира системата на държавните поръчки. През месец май изданието разказа за шока от осъзнаването на това, че Владимир Путин е започнал война без реално да познава състоянието на армията, числеността на въоръжението и без да е подготвил предварително оръжейния комплекс за война. Тогава обяснението беше, че вероятно е разчитал с удара на няколко десетки ракети и авиационни бомбардировки да шокира ръководството и армията на Украйна, след което десантни части да овладеят властта в Киев и ключови градове. Но 250 дни по-късно ситуацията изглежда още по-мрачно за Русия. Ето накратко за какво се разказва в публикацията: С идването на Владимир Путин на власт е започнала банална подялба на оръжейния пазар, смяна на директорите с "ефективни мениджъри" и оцеляване само на предприятията с потенциал за износ. Останалите фирми са унищожени, разпродадени и на тяхно място днес има руини или молове. [...] Очевидно в момента на руската армия катастрофално не достигат практически всички видове техника, казва служител на държавната корпорация "Ростех". Поръчките валят "на пожар" и остава впечатление, че важно е количеството, а не качеството. [...] Прочутата свръхзвукова "Кинжал" е всъщност "Искандер", окачена на самолет МиГ-31. Русия няма много нито такива ракети, нито адаптирани за целта МиГ-31, казва източникът на изданието. Според него в момента Русия не разполага с производствен капацитет да замества изстреляните по Украйна ракети - заради спорно управление и заради ефекта от западните санкции, прекъснали снабдяването и работата на специални вносни стругове и машини. [...] Всички наши събеседници се съгласиха, че Русия е подходила към войната с индустрия, която не е имала време да се модернизира. Парите за тази модернизация се изразходват неефективно. Наложените западни санкции напълно сложиха край на възможността за нови разработки на самата Русия."
Извод: на кремълските канибали, диваци, убийци, военнопрестъпници, мародери, изнасилвачи и изроди им е спукана работата!



Гласувай:
4



1. vencivaleri1951 - Уважаеми,
01.11.2022 22:53
Вие ме пратихте преди време да чета Уйкипедия, спорно е дали бяхте прав, но сега аз също ще Ви препоръчам уйкито. Не знам дали сте служили, но меко казано сте си загубили времето. Искандер и Кинжал са коренно различни ракети Първата е балистична, макар и "квази" заради обсега . Наследник е на ракетите със среден и малък радиус на действие , които попаднаха под забрана-500-5000км. Ние имахме такива и по волята на янкити ги утилизирахме -обещано ни беше да ги азменят с "томахавки", но общо взето си останаха с обещаното-добре, че не ни накараха да ги платим като "ефките" Искандер достига до горните слоеве на атмосферата и след това имаме свободно падане до целта. Кинжалите са много различни ракети-хиперзвукови-до 12 маха/12 000км/ч На пракика са неотразими от ПВО Пробно Кинжал на терен за първи път се изпозва в Украйна-един или макс два пъти . Поразява цел на 2000-2500 км Искандер се изстрелва от подвижни установки, докато при "кинжалите" изборът е по голям. Ако се придържаме към Вашите разсъждения то можем да кажем, че Химърсите на янките са нищо друго освен "катюши" Принципът е един и същ-залпови ракетни установки, но разликата е от небето до земята.
И малко за руската армия . Не нея от векове работата и е все "спукана" и все я "пука"
Западът Като почнем от кръстоносен поход, после шведи, поляци и литовци, турци, французи , германци...Изреждам народи, но то е според главнокомандващия-иначе все са коалиции-два пъти и ние ги "пукахме" и знаем какво ни се случи, както и на останалите. Янките с" чужди ръце " вадят кестени от огъня с Русия за втори път. Първия път беше когато наеха чешки военен корпус да защитава интересите им-инвестиции и кредити след като Ленин денонсира всички външнотърговски договори и кредити. Питайте ме ако искате да ви разкажа , какво се случи с корпуса.
Сега ползва Украйна. Какво ще се случи-ами вероятно познавате по добре от мен творчеството на Пушкин Има там едно стихотворение -Към Клеветниците на Русия-ами написал го е човекът , какво ще се с
цитирай
2. vencivaleri1951 - продъл
01.11.2022 23:01
какво ще се случи.
И малко статистика
Русия според западни експерти притежава армия с числен сътав около 1,5млн души. Мобилизационен оптимум-20 млн. Пак според западните всезнайковци Русия влезе в Укрйна със 150 хилядна войска-тоест с 10% от числения състав Мобилизира и процент-процент и половина от оптимума си на мобилизация. Ще видим, вие казахте прогнозата си, Пушкин своята Аз съм свидетел на баса Ви
цитирай
3. kkabakciev - Господине, каква армия, какъв числен състав 1,5млн души? Това са халюцинации
01.11.2022 23:26
Нормалните руснаци избягаха - стотици хиляди. Затова сега събират криминални изроди (убийци, крадци, изнасилвачи) за пушечно месо в Украйна. Вие живеете в напълно измислен свят, но то си е лично Ваша работа. А от ракети нищо не разбирам, но познавам прекрасно некадърността и крадливостта на огромни части от руската популация - която прави тези ракети. И ми е напълно ясно как ще свърши всичко за путлеристка Русия. И краят не е много далеч.
цитирай
4. kkabakciev - И да добавя нещо по повод на това, как Русия се била отървавала винаги в историята. Хаха!
02.11.2022 07:56
Пълно самозаблуждение е това. Все едно, например, аз за себе си да смятам, че понеже не съм умрял досега, значи няма да умра, или няма да е скоро. Аз съм на 68 и утре може да пукна. Да не говорим, че се умира вече и на 35-40-45 - от Ковид и други болести. Да се мисли, че и тоя път Русия няма да умре, щото не е умряла досега, е нелепо. Но има и друго. Русия никога не е била толкова мерзавска и фашистка недодържава, колкото е сега. Управлявана от една огромна варварска кремълска сволоч, гавреща се с най-великото постижение на човечеството, човешките права. Кремълската сволоч канибалска, терористична, мръсна и крадлива трябва да умре! Тя вече е осъдена на смърт посредством санкциите. И след смъртта си ще бъде заместена от нормални руснаци, които ще направят Русия част от Цивилизования свят.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Уважаеми, не само с "ракетите сте скаран", но и с историята
02.11.2022 08:53
Русия е една седма от световната суша. Това е територия , която тя е разширила и запазила благодарение на своите най-добри съюзници-армия и флот Вие подценявате и клеветите тази армия, но тя през вековете е била в голяма част от европейските столици и като цяло никога не е заклеймявана като плячкосваща и насилническа армия.
Суворов има музей в Швейцария/наскоро осквернен/ именно заради поведението му на войската минала през кантоните. Има картина/на италианец/ как италианки поднасят да благослови децата им Суворов-кой друг пълководец има подобно уважение от победени страни?
Аз съм повече на страната на руснаците отколкото на украинците, въпреки че имам снаха , която на профила си е с украинското знаме/има руски паспорт обаче/, въпреки , че един от любимите ми градове е Одеса и имам чудесни и топли спомени от Украйна Като студент дружах повече с южноруси и украинци защото са ни по близки по бит, характер и т н. Това отношение не е емоция, а познаване на историята, отношенията между украинци и руснаци. Да кажете, че руснаците са калпави войници , а украинците върха е да изпаднете в силно противоречие. Общо взето те са една школа. Днешният командващ на украинската армия залужний е Московски възпитаник, а новият на руснаците минава през киевското суворовско училище. И руснаци и украинци могат да изчакват зарити в окопите, без да се шашкат от жертвите-нещо непознато на западните армии
Ще цитирам първо Бисмарк
-Руснаците бавно запрягат, бързо пристигат
- Най-доброто което може да направите с руснаците е да сключите мирен договор навреме
След това Мъск -мисля , че имате слабост към него
- Сключете мирен договор, или ще умрете Това към украинците , когато предлага своето виждане за войната . А го казва не от симпатии към Русия, а защото за разлика от Вас, разбира от ракети-много разбира.
За сведение НАСА още купува ракетни двигатели от Русия-Мъск не им смогва, а е и доста по скъп
цитирай
6. kkabakciev - vencivaleri1951: "[Руската армия] като цяло никога не е заклеймявана като плячкосваща и насилническа армия"
02.11.2022 11:53
Аз самият казах: "Русия никога не е била толкова мерзавска и фашистка недодържава, колкото е сега." Но е факт, че днес, в 21 век, тази армия е мародерска и престъпна - убива цивилни, изнасилва, насилствено изселва хора, депортира деца да ги прави еничари и пр. За всичко това Съдът в Хага ще има много да работи. Ако войник от армията на САЩ извърши престъпление срещу цивилен по време на война, бива моментално изправян пред съд. Кремълската канибалска шайка не съди престъпниците - войници и офицери, а ги награждава.
цитирай
7. vencivaleri1951 - Уважаеми,
02.11.2022 14:34
Във Вас емоцията взима връх-вие мразите и въпреки познанията Ви по много езици, четете и преразказвате избирателно. Съмнявате се в правната ми култура, макар , че имам 10ина изпита по тази дисциплина. Работата ми е била свързана и да се явявам на десетки арбитражни дела. То и фирмата , която имах доскоро чест да управлявам бе счетоводство, финанси и арбитраж-в областта главно на строителството.
Говорите за Хага, а Русия и САЩ не са подсъдни там. На САЩ образуваха предварително производство по сигнали и фактология за военни престъпления в Афганистан и те наложиха санкции на осмелилите се магистрати да образуват подобно дело-формално са прави, защото САЩ никога не са били подсъдни на международния трибунал в Хага, а Русия с поправките си в конституцията излезе от подсъдност.
Тази война не е на Украйна , тя е прокси война на Запада в часност САЩ Освен на терен тя е война тя е за умовете на хората. За джентълментството на една армия/до колкото може да се говори за такова във война на живот и смърт/ можем много да съдим по пленниците които тя държи. Кадрите при размяна на пленници говорят сами Украинците ги разменят облечени, нахранени , чисти, излекувани , ако е имало нужда, руските пленници ги връщат в дрипи, със следи от истезания, на носилки и т н. Има достатъчно видеоклипове/направени от самите всушники и азовци/ където се гаврят с военнопленници, кастрират, убиват. Преди дни размениха 50 украински дами /военни/ за руски моряци от граждански съдове/пиратство, то и наши кораби бяха задържани и оставени екипажите на самотек. Освободиха ги и качиха на наш самолет варварите за които говориш-също нахранени и лекувани/ Нито една от тези дами не каза, че и с пръст е барната, въпреки част от тях заявиха , че искат да севърнат в армията и да освобождават страната. Все пак да не забравяме , че е война , а в нея има всичко и всякакви хора Сблъсъкът е между стотици хиляди хора и адреналинът е макс. Колко според вас са престъпленията за това време в Пловдив, а няма война
цитирай
8. kkabakciev - Украйна не е нападала Русия, тя се защитава
02.11.2022 17:00
Путлеристка Русия нападна Украйна и извърши хиляди гнусни престъпления там. Канибалът Путин е пряко виновен за смъртта на почти 100 хиляди руски войници и на може би 50 000 украинци, включително цивилни. Поведението в защита на путлеристките канибали няма нищо общо с принципите на Цивилизования свят.
цитирай
9. gardener - Сутринта, написах коментар по темата ти във връзка с червения многознайко,
02.11.2022 18:09
не мислех да го пускам, щото е малко ... гаден за това червено л... нещо1951 и някак става лично... за другаря, но като му чета допълнителните полюции, ще го пусна, а ти прецени да го одобриш или не(никога не съм карал професор безплатно да прави нещо).

Изродите нямат родина, те имат кауза, да направят Родината ни бойно поле и да се докажат в него, колко са умни, начетени и знаещи, в скромната си национализирана дупка, дарена на родителите им, защото са черни, но верни, на 500 или 1000 километра от съветската им родина. Гледам малките им плешива главички на "офицери" и платено-безплатни доносници и отвратително грозните им жени, но също от правилен яташки род и се чудя - мангали ли си или обикновени черкез-мелези.
Всъщност, тези небългари, който видимо са изключително прости индивиди от долен и мръсен произход със сбъркани ценности, обичат да опонират за да докажат менталната си пустота на безсмисления си живот.
Да, говоря за червеното нищо - възрастно нищо, изсрано в зората на комунизма, но това е друга тема. Пълно е с възрастни празноти, продукт на комунизма и това е трагедия за България. Радостната вест е, че всичко тече и вечни неща няма и тези празни хора - строители на комунизма и капитализма ще отшумят в края на града, може би кремирани ... като всички нас, разбира се.
Зад всяка цифра на руската бойна готовност, нищо, стои човешки живот, все още неизживян и нереализиран - ти, възрастно нищо, искаш ли внука ти да бъде разкъсан от някоя ракета, която толкова добре знаеш, каква е? Ако искаш това, доказваш, че си изрод, защото тя няма да разкъса само твоите внуци, деца или теб самия, а разкъсва и унищожава домовете на хора като теб и мен, различни и не бъди сигурен, че всички злини на Земята няма да отминат теб и семето ти, както няма да отминат мен и моето си семе. Да се възхищаваш на изроди е грях, а да защитаваш изроди те прави също изрод. За това, нищо, вие нищоделците си знаете.

Редактирам го.
цитирай
10. kkabakciev - Бързам да кажа, че съм напълно съгласен с това
02.11.2022 19:19
"Изродите нямат родина, те имат кауза, да направят Родината ни бойно поле и да се докажат в него, колко са умни, начетени и знаещи, в скромната си национализирана дупка, дарена на родителите им, защото са черни, но верни, на 500 или 1000 километра от съветската им родина."
цитирай
11. kkabakciev - Отворих gardener, прочетох "Интервю с черноват вампир" и се изкефих яко
02.11.2022 19:31
Аз тоя толкова много и дълго съм го разобличавал, че той в един момент се принуди да публикува наново оня идиотизъм в "Работническо дело" и да обяснява как се бил гордеел с него. В който съветва БКП как да не изгуби доверието на народа. В момент, в който ние си късахме главите да се чудим как да се противопоставим на комунистическите убийци .... И все пак - въпреки тоя и въпреки всичките други като него, тая скапана държава направи истински чудеса - и стана част от Свободния свят. Доколко заслужено - може да се спори. Но историята ни направи късметлии все пак ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 638436
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930