Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2022 15:34 - Синеоко-русокосите канибали и дъртите гражданки на Рим отново в действие
Автор: kkabakciev Категория: Технологии   
Прочетен: 1786 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 21.10.2022 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вижте и изслушайте видеата в YouTube на Полонски "Антоновский мост. Бавовна на загляденье" и "Херсон и Антоновский мост, апдейт по правому берегу". Синеоко-русокосите канибали и дъртите гражданки на Рим се опитват за стомилионен път да лъжат - в случая, че, видите ли, Хаймарсите на Украйна са били насочени към добричките цивилни колаборанти на путлеристите, а не са поразили огромно количество вражески елементи с военна техника. Става дума за това, че огромната бавовна по баржите под Антоновския мост е била през комендатския час, когато цивилни не могат да се намират там. Разбира се, според синеоко-русокосите канибали и дъртите гражданки на Рим обратното е напълно в реда на нещата. Има и едно друго текущо основно занятие на синеоките и русокоси канибали и дърти гражданки на Рим в Херсонска област, и то е мародерството. Преди да се качат на баржите, за да преминат на левия браг на Херсон и да спасят кожите, синеоко-русокосите канибали и дъртите гражданки на Рим влизат в домовете на местните жители и грабят и отнасят абсолютно всичко, които попадне пред очите им. Както казва Полонски, това не са хора, това са абсолютни ненормалници, шизоиди, и от тях може да се очаква всичко, включително да взривят язовира на Нова Каховка и да залеят цялата област. Може за десерт от Полонски да се види и чуе и видеото му "Кармические гастарбайтеры", в което се разказва нещо прелюбопитно, а именно следното. Вместо узбекистанци, таджикистанци и други от съответните райони да идват като гастарбайтери в Русия, руснаци започват да отиват да стават гастарбайтери в Убекистан. Причините? Напълно ясни! В случая огромен корейски завод в Русия е затворен заради санкциите и преместен в Убекистан. Хахах! Вeселбата е повече от грандиозна. Все едно, представете си, не тъмни балкански субекти и техните още по-тъмни партньорки, опаковани с фереджета (гастарбайтери и гастарбайтерки), да задръстват пътя от Истанбул през София и Белград към Германия, а германски синеоко-русокоси бюргери и приятно разгърдени бюргерини да плъзнат през Белград и София на път за работните си места в Турция. Хахах! Хахах! Хахах!



Гласувай:
2



1. planinitenabulgaria - Опастността идиотите да взривят стената на язовира е голяма,
21.10.2022 20:09
голяма е и вероятността от ядрен шантаж в ЗАЭ, от която може да се повтори Чернобил. Това са козовете на Путин. Всеки момент ракетните му удари по укрофашистите и укпонацистите ще престанат, защото украинците фще получат ПВО системи. И тогава на Путин му остава стената на язовира и запорожката АЭ/лектростанция/.
Въвеждам тагове:
Радев, Копейкин, д/р Гълъбова от лудницата в Курило, Антон Дончев, това се подкрепниците на Путин в България. Има и още, цитирам Венцивалери1951 с големио таквоз.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Абе Коста, с малкио таквоз
21.10.2022 23:53
Руснаците си взривили моста в Крим/Зеленски каза онзи ден , че са непричастни/, руснаците си взривили газопроводите, сега ще си взривят Запорожката АЕЦ, за да пострадат те и най вече Черноморския басейн. Ще взривят и дигите и стената на Хидроцентралата, та да залеят свои вече граждани и територия Защо бе джанъм Вместо кримския мост ако тренират на мост, проблем ли са им мостовете над Днепър в Киев да кажем, проблем ли са им реакторите на Запад от Днепър
Какви ПВО комплекси и от къде Киевският военен окръг беше най защитения с ПВО системи-поемаше пръв удари от Запада Корираше и нашата армия и ПВО Двата дивизиона С300 например които имаме, харата се обучаваха в Лвов отначало, докато ги усвоиме. Част от системите украинците продадоха, другата част руснаците в началото им унищожиха. Патриот янките никога няма да им дадат, защото все едно са дали прототип на руснаците. Няма получено от украинците оръжие до сега, което руснаците да не са пленили, купили...Пък и какво ще направи което и да е от наличните ракетни комплекси срещу хиперзвукови ракети Как да отразиш ракета , която се движи два, три пъти по бързо от твоята. Пък и дроновете са трудно уловими
Знаем колко безпомощни бяха Патриот в Саудитска Арабия, когато Йеменци ги удариха с безпилотни апарати и елементарни, нисколетящи ракети. Обвиниха саудитите , че не са реагирали адекватно, макар, че имаше на терен американски инструктори

planinitenabulgaria написа:
голяма е и вероятността от ядрен шантаж в ЗАЭ, от която може да се повтори Чернобил. Това са козовете на Путин. Всеки момент ракетните му удари по укрофашистите и укпонацистите ще престанат, защото украинците фще получат ПВО системи. И тогава на Путин му остава стената на язовира и запорожката АЭ/лектростанция/.
Въвеждам тагове:
Радев, Копейкин, д/р Гълъбова от лудницата в Курило, Антон Дончев, това се подкрепниците на Путин в България. Има и още, цитирам Венцивалери1951 с големио таквоз.

цитирай
3. notfun - ...ВВ1951, започвам да разбирам..
22.10.2022 14:31
защо, на сърбите, им викат- ссиганите на Европа
освен това, са и комуниЗо ,експирементално племе..
за разни ОПИТИ на ЕЛита, да даа ЕЛита, си прави..
гаргара @ с такива...мианвала съм, през Српско,
пази, боже, и варди, ПУСТИНЯА..
пред вас, Булгария, е като, неошетан Рай )

права е колежката, с гоолямата Латерна..
тук се съгласих с нейните просташки, но верни, аргументи..

още 100г, няма да се поправите, та, става и по зле...
чувам и в ЕС, не ви искат...ясно, що..
пустата му ссиган ка ядка @

за Геополитика, си говори,с комшията, от Стопанския пазар
аз, се постарах, достаа време, с теб..нъцки, нищоо..
бетонена глава, късно е, каза,и дядо Маркс..


изв, за спама, колегата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 638221
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930