Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2022 08:20 - Какво се харесва и не се харесва на цензорите - Фейсбук малоумници?
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 1536 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 13.05.2022 08:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето последните ми три съобщения във Фейсбук, първото от които не се харесва на неграмотните управници на Фейсбук, позволяващи си невероятната наглост да осъществяват политическа цензура. Мотивират я със собствените си малоумни "разбирания" за "език на омразата" (hate speech):

(1) "Авторът, установявайки, че България отново е негативен челник в европейска класация, пита: "Защо толкова много българи не виждат кой кого нападна?" Обяснението е просто: защото не са "прусаците на Балканите", а са простаците на Европа."
(2) "Според Алексей Гончаренко, депутат във Върховната Рада, целта на Украйна във войната е изгонването на цялата изродска путлеристка сган от всички територии на страната, включително Донбас и Крим. Целта вече започва да се изпълнява.
(3) "Започва РАЗГРОМЪТ над путлеристките канибали, диваци, изроди, мародери и изнасилвачи. Чуйте поредното видео (на руски) на журналиста Иван Яковина."

Заради изказването (1) са ми наложени малоумни "Фейсбук рестрикции" - описани в предишното съобщение тук.

Коментар. В
ъпреки че "България отново е негативен челник в европейска класация, [и] 44% от българите смятат, че НАТО изцяло или поне в по-голяма степен от Русия носи вина за войната в Украйна" (съобщение в "Дневник"), според Фейсбук българите не можело да бъдат наричани "простаците на Европа", това било "език на омразата". В същото време, според отдавна публикувани в Интернет "правила на Фейсбук", е абсолютно нормално руснаци да бъдат наричани "путлеристка сган" и "путлеристки канибали, диваци, изроди, мародери и изнасилвачи". Нещо повече, това очевидно даже се харесва на Фейсбук управниците - които искат да се харесат на правителството на САЩ, а също и на ЕС, които отдавна преследват Фейсбук и водят дела срещу компанията заради множество безобразия от най-различно естество.

Да, нормално е руснаци (не всички)
да бъдат наричани путлеристка сган и путлеристки канибали, диваци, изроди, мародери и изнасилвачи! Защото те (една част от руснаците) са точно такива. Също така е нормално и част от българите да бъдат наричани простаците на Европа, защото те (една част от българите) са точно такива.

Алоу, Фейсбук малоумниците! Тъй като не подлежите на ограмотяване, ви казвам следното.

Go to hell
! Идите на@уй
!



Гласувай:
3



1. 1997 - Алоу, малоумниците...
13.05.2022 12:07
За да се подобри изживяването и разберете нещо си ще ползвам същите думи

"Продължава РАЗГРОМЪТ на нацистките канибали, диваци, изроди, мародери и терористи, водени от щур наркоман."

Вярвам, че ще одобрите и пуснете коментара ми, а не като ония от фейсбук, които като е тяхна мрежата и определят реда. Във вашия блог не е така, нали?!
цитирай
2. kkabakciev - Ето, 1997, мнението Ви, колкото и да противоречи на фактите, е публикувано
13.05.2022 12:16
Теоретически и практически можех да го спра, т.е. да го цензурирам, но не го направих. При мен няма цензура. Не съм като Фейсбук политическите цензори - кръгли малоумници. В моите блогове и в другите ми сайтове всеки може да изказва всякакви мнения по политически и социални въпроси.
Ще добавя, че Фейсбук галфоните ми бяха наложили рестрикция за това, че съм написал всеизвестния факт, че Милошевич е виновен за убийствата на цивилни.
На подобно абсолютно неправомерно и неприсъщо на цивилизования свят поведение трябва да бъде даван як отпор.
цитирай
3. zabylgarite - Вчера западът и лично НАТО изпъл...
18.05.2022 14:27
Вчера западът и лично НАТО изпълзяха от азовсталь.
Факт!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 636162
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930