Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2020 14:47 - ПОРЕДНО ПРОФАНСКО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО ИЗСТЪПЛЕНИЕ НА ТАКА НАРИЧАЩИЯ СЕ СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД!
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.07.2020 14:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
“Така наречената държава България - кой я прави кочина?”
НАЛИЦЕ Е ПОРЕДНО ПРОФАНСКО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО ИЗСТЪПЛЕНИЕ НА ТАКА НАРИЧАЩИЯ СЕ СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД! ИЗДАДЕНО Е ТАКА НАРЕЧЕНО СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ, НЯМАЩО АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ПРАВОТО!
Отдавна е известно, че така нареченият Софийски апелативен съд няма нищо общо с правораздаването! В него вероятно работят и някои нормални, некорумпирани, компетентни магистрати. Но в голямото си кадрово мнозинство този така наречен съд представлява подразделение на прокурорската нагла и некадърна каскетаджийска групировка, срещу чиито безобразия и престъпления тези дни протестират стотици хиляди! САС е сподвижник и пазител на корумпоелементите и некадърниците в червени тоги, на така наречените прокурори. САС е една групировка, облечена не само в черни тоги, но и в огромна власт и безграничен имунитет, която изключително безочливо и безнаказано се гаври с правото и правораздаването!
Три некомпетентни индивида от женски пол са издали така наречено съдебно решение, с което се отменя първоинстанционното осъдително решение срещу прокуратурата заради епохално наглото погазване на закона, състоящо се в дългогодишен отказ да бъде конфискуван и предаден за унищожаване пиратски тираж на превода ми на английски език на книгата “История славянобългарска” на йеромонах Паисий. Законовият текст, по който трябва да се реши казусът с кражбата на труда ми (в редакцията му към датата на предявения иск) се намира в чл. 97, ал. 1, т. 7 и 16 от Закона за авторското право и сродните му права (нататък ЗАПСП), и гласи:
“чл. 97. (1) Който в нарушение разпоредбите на този закон […] 7. издава, възпроизвежда или разпространява издадени произведения; […] 16. се наказва с глоба или имуществена санкция в размер от две хиляди до двадесет хиляди лева, ако не подлежи на по-тежко наказание, и предметът на нарушението, независимо чия собственост е, се отнема в полза на държавата и се предава за унищожаване на органите на Министерството на вътрешните работи.”
Това е законовият текст, императивен, по който трябва да се реши делото! Пиратски книжен тираж на всеки един присвоен интелектуален труд се конфискува и се унищожава! Освен че е императивен, текстът е насочен към абсолютно всички лица в държавата, което означава, че пръв, който трябва да го спазва, е правораздавателната система. Прокуратурата обаче изключително нагло погази този закон! Погази го абсолютно умишлено с цел да прикрие крадците на труда ми – които тя никога не идентифицира, след четири години драстично нагло симулиране на досъдебно производство. И продължава да го погазва и до днес, драстично увреждайки правата ми на гражданин и творец – в продължение вече на осем години!
Няма да коментирам профанското съдържание на така нареченото съдебно решение, защото това би означавало да споря с бездънно малоумие и умопомрачителна наглост (може би патологична, шизофренна)! Само ще посоча, че тримата така наречени съдии са написали в профанското съчинение, че прокуратурата не била длъжна да изземе и да унищожи пиратския тираж! В намерението си да изкарат, че прокуратурата няма задължение да конфискува и предаде за унищожаване пиратския тираж (или съответни части от него), провъзгласените за юристи имат наглостта да визират чл. 98в, ал. 4 (4) от ЗАПСП, който гласи:
“След влизането в сила на наказателното постановление трайните материални носители, отнети в полза на държавата, се предават за унищожаване на органите на Министерството на вътрешните работи.”
Този законов текст също е императивен и също е насочен към всички лица в държавата. В началото на 2013 г. каскетаджийската прокуратура иззе няколко екземпляра от пиратския тираж. Но вместо да ги предаде на МВР за унищожаване, тя ги държа в продължение на четири години, а накрая ги върна на крадците! С други думи прокуратурата не само не изпълни задължението, вменено на всички в държавата – по чл. 97, ал. 1, т. 7 и 16 от ЗАПСП! Нейни представители драстично погазиха и чл. 98в, ал. 4 (4), ЗАПСП, като не предадоха за унищожаване пиратски екземпляри и ги държаха противозаконно при себе си ЧЕТИРИ ГОДИНИ! Накрая стигнаха дъното! Освен гнусно закононарушение извършиха и изключително драстична морална гавра – осъществиха свръхневероятния цинизъм да върнат фалшификатите на крадците!
Няма да коментирам какво би трябвало да направи следващата инстанция, последната. Ще изчакам нейното решение. И ако законът отново бъде погазен, казусът отива в Европа – където би следвало да му е мястото! За да се види и отговорността на Европейския съюз за безобразията, беззаконията и престъпленията, осъществявани непрекъснато в тази тук така наречена държава, фиктивен член на ЕС. И накрая заявявам, че, освен всичко друго ще предприема и драстични граждански действия в защита на флагрантно погазените си права от съдебната система на кочината “държава“!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 633220
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031