Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2009 14:06 - КОЙ ВЕЧЕ ТРИ ПЪТИ СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ?
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 2655 Коментари: 5 Гласове:
1




КОЙ ВЕЧЕ ТРИ ПЪТИ СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ?

Отговорът, разбира се, е ЗАПАДЪТ. Ето как.

ПЪРВА НАМЕСА на ЗАПАДА в България!
След ТОТАЛНИЯ ПОЗОР - спечелване на изборите в България през 1990 г. от комунистическите диктатори - живковисти, Западът отвърна лице от България и, разбира се, остави българските комуноварвари без всякаква материална или морална международна подкрепа! По тази причина за отрицателно време възникна тотален материален и финансов срив, благодарение и на мораториума върху плащанията на дълговете на държавата, който комуномафиотът Луканов наложи, след като Горбачов го отряза, като категорично му отказа финансова помощ. Сривът и последвалото масово недоволство изметоха комуномафиота Луканов и цялата некадърна и престъпна комунопаплач, наречена правителство. Но вместо в България да се намерят нормални и компетентни хора - некомунисти, които да поемат властта, беше сформирано коалиционно правителство с участието и на виновниците за краха. С това се разми отговорността на червената мафия в лицето на БКП/БСП за срива през зимата на 1990 г.

ВТОРА НАМЕСА на ЗАПАДА в България!
През 1991 г. "на косъм" дойде на власт правителството на Ф.Димитров. Но поради крехкото мнозинство - поради размиването на отговорността с формирането преди това на коалиционно правителство, спечелената от антикомунистите власт набързо беше ликвидирана в края на 1992 г. Западът отново стана резервиран! А през 1994 г. се случи нещо дори още по-неприятно! Невежата българска популация ОТНОВО избра червените крадци, некадърници и варвари да управляват страната!?! И този път Западът вече категорично каза "НЕ"! Изтеглиха се от страната големи предприятия и проекти, политици в Европа открито заявиха: "Добре! Щом отново давате властта на комунистите, за нас е още по-лесно да не ви помагаме." В годините, когато Полша, Чухия и Унгария осъществиха икономически напредък и уверено вървяха към интеграция с Запада, благодарение и на помощта му, българските комуноварвари отново се опитаха да вкарат България в други орбити: Русия, Китай, Виетнам... Неизбежно страната отново попадна в тежка икономическа криза. И отново комунистите бяха изметени. Но от кого бяха изметени? От българите по улиците? А, не! Изметени бяха от Запада! Българите по улиците бяха само подробност в пейзажа. Те отново бяха твърде малко! Едва няколко хиляди. Смляха 2-3 коли, вдигнаха малко дим и огън пред парламента, и готово! И второто комуноправителство беше изритано! След него което и да дойдеше, щеше да има пълната подкрепа на Запада. Дойде на власт правителството на СДС - и получи тази подкрепа. Но НЕ ОСЪЩЕСТВИ ДЕКОМУНИЗАЦИЯ!

ТРЕТА НАМЕСА на ЗАПАДА в България!
След НАПЪЛНО НЕОСЪЩЕСТВЕНАТА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ след 1997 г., през 2001 г. невежата, проста и късопаметна българска популация отново направи погрешен избор! Нещо повече, четири години по-късно, през 2005 г., тя направи нещо още по-идиотско! Напълно забравяйки, че две комуношайки под формата на правителства бяха изритани заради вкарването на страната в тотална икономическа криза, БЪЛГАРСКАТА ПОПУЛАЦИЯ ОТНОВО ИЗБРА КОМУНИСТИ да я управляват!
И сега се поставя въпросът: кой в крайна сметка допринесе за това, през 2009 г. ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ КОМУНИСТИТЕ? Отговорът е лесен: Западът! Чрез политическите и икономически инструменти и конкретните действия на общността, в която страната беше приета - ЕС, на комунистите отново беше нанесен удар. Заради некадърността им, наглостта им, крадливостта им. И тази некадърност, наглост и крадливост беше констатирана от Запада! Не толкова от българите! ЗА ТРЕТИ ПЪТ ЗАПАДЪТ ПОМОГНА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ! Но въпросът е:

ДАЛИ БЪЛГАРИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА РАЗБИРАТ ВСИЧКО ТОВА?

Аз лично дълбоко се съмнявам!



Гласувай:
1



1. анонимен - Ти май
11.11.2009 14:12
се имаш за най-умния българин?
Амикой ще спаси българите от дървени философи като тебе, а?
цитирай
2. kkabakciev - Ха-ха-ха!
11.11.2009 14:36
И какво?
Преча и вредя на България с това, че си изказвам мнението ли?
Ха-ха-ха! Искрен смях!
цитирай
3. анонимен - За да си анонимен явно
11.11.2009 14:53
вместо глава имаш кратуна, а вместо лице - гъз.
Прав си - не плаши хората.
Дано освен бозата в главата имаш и малко мозък, макар и без гънки !
цитирай
4. анонимен - Чичко,
13.11.2009 12:33
кой ги чете изобщо тези пасквилчета.Мани спри да пишеш по добре и си уплатнявай времето с някаква друга работа, поне някой лев да изкараш вместо да си губиш времето с драсканици.
цитирай
5. kkabakciev - Ето едно загрижено хлапе за моето благосъстояние
13.11.2009 12:37
Мерси. И бягай да се ограмотяваш. Ако можеш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 638683
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930