Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2020 09:58 - Писмо до Слави Трифонов относно лицето Куцкова
Автор: kkabakciev Категория: Технологии   
Прочетен: 2350 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Снощи написах писмо на Слави Трифонов. Ето го:
"Господин Трифонов, Докога ще давате думата на лицето Куцкова, което няма нищо общо с правото (мога да докажа това свое твърдение изключително лесно) и което подведе милиони привърженици на СДС, че е демократ и антикомунист? Четете: "Като изявен противник на корупцията Куцкова се движи с автомобил, който братя Василеви са отпуснали само за кампанията http://www.segabg.com/article.php?id=107500 Въпрос на читател към Василев: Бих искал да ви попитам защо така демонстративно подпомогнахте кандидатпрезидентската кампания за втори мандат на Петър Стоянов с 30 000 лв.? Откъде взехте тези пари? Отговор на Василев: следващият ви въпрос предполага, че вие бихте били по-доволен, ако бях подпомогнал кампанията на Петър Стоянов под масата. Направих го открито, защото смятам, че така трябва да се подхожда. Въпрос на друг читател: Г-н Василев, напоследък стана модно да се проследяват връзките на днешни видни бизнесмени с едновремешната ДС. Бихте ли ми отговорили категорично каква е вашата връзка? Отговор на Василев: Като кореспондент на БТА в чужбина аз съм информирал както службите, тогава наричани ДС, така и държавни и правителствени институции чрез поверителния бюлетин на БТА за всичко съществено, което съм видял, разбрал и анализирал. Може би малцина знаят, че БТА тогава имаше на практика свое малко външно разузнаване, което информираше и правеше анализи и прогнози въз основа на сведения от печата и радиостанциите и от дописки на своите кореспонденти в чужбина. Преди да замина за Бейрут, тогавашният ми шеф Лозан Стрелков ме извика и каза: Каквото научиш, доловиш, прецениш, че е важно, ще го пращаш първо на мен, за да излезе в бюлетина на БТА и чак след няколко дни можеш да го кажеш на посланика, ако искаш. Понеже обикалях много, познавах много хора, много четях и много научавах, бай Лозан беше много доволен..."
И така, лицето Куцкова и лицето Стоянов в качеството си на участници в кандидатпрезидентската кампания 2001 г. са използвали пари на изключително отявлен комунист и доносник на ДС! Това е безспорен факт, и вероятно и на него се дължат крахът на кандидатпрезидентската двойка на СДС и победата на агент Гоце на президентските избори! Вие, господин Трифонов, давате трибуна на едно от най-неприятните лица на прехода, излъгало - напълно умишлено, целенасочено - надеждите на милиони! Има подозрения, че това лице, представящо се за демократ и антикомунист, като съдия в Софийския районен съд през комунизма е било член на БКП! И дори, нещо повече, партиен секретар! Така или иначе преди 10.11.1989 г. никой в България не можеше да бъде съдия без да бъде тясно обвързан с БКП и одобрен от тази варварска "партия", днес обявена със закон за престъпна. Ето какви лица имат наглостта дори днес да се опитват да чертаят дневния ред на обществото!
Красимир Кабакчиев, дфн"



Гласувай:
5



1. kossef - Дългия няма и да прочете писмото ти...
15.07.2020 14:13
Сега му се разплита паяжинката за омотаване във властта. Няма как да излезе най-отпред. Никоите, млади софианци, без амбиция за такива домогвания, категорично заявяват "старт на Асансьора" - ако не тези които ще дойдат - другите. С "бой" и избори до дупка... Не ги подценявай, младите. И ние, повмирисаните дръти кукудерковци, надушихме през екрана лошия й дъх. Няма и не може да има бивши комуняги. Както и "безпартийни", независими съдии преди Промените от 1989!... Само Смъртта може да ги отплете от Зависимостта им. Тези свински черЕва.
цитирай
2. kkabakciev - Съгласен, че "няма и не може да има бивши комуняги" и ""безпартийни", независими съдии"
15.07.2020 14:47
"Сега му се разплита паяжинката за омотаване във властта." Дано да не е така! Дано не се окаже, че и Слави Трифонов търси такова омотаване!
Не подценявам младите ни най-малко. И дано те да не се надценят! Трябва да внимават много! Защото въпросът вече изобщо не е за тази власт - тя е пътник. Въпросът е за следващата. Каква ще е тя?
цитирай
3. shtaparov - Куцкова доколкото разбирам е кр...
15.07.2020 20:52
Куцкова доколкото разбирам е кръвна потомка на терористи от преди Девети,наричащи се "партизани". Тя няма как да е честен човек и точно това е най-ценното й качество,на което Маркуча разчита.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 636236
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930