Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 00:22 - Душевни изцепки на по-добрата част на човечеството
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 1132 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://legalworld.bg/49485.ekaterina-zaharieva-veche-e-ministyr-na-pravosydieto.html
Млада госпожа започва с нескопосано изказване кариера на министър. Какво ли точно издава душевната изцепка, чуди се един форумист.
Но има ли право да се учудва, когато това е избор на лице, самоопределило се като ... ирландска пастирка. А също и като антикомунист, за когото обаче се доказа, че е бил член на БКП.
За една съдийка все още не е доказано да е била член на БКП. Но категорично се доказа, че докато е агитирала по градове, села и паланки за правова държава и демокрация и против комунизма, е използвала пари на отявлен комунист и доносник на Държавна сигурност.
Водеща в изцепките, разбира се, не е непременно и винаги президентската институция. Трите основни власти твърдо не остават назад, като особено убедителни душевни изпълнения и при тях извъртяват представителки на нежния пол.
Набедена за външен министър танцьорка по душа изуми Брюксел с много особен английски и пълна некомпетентност.
Няколко изящни съдийски физиономии не просто ежедневно, а почти ежечасно хленчат по медиите как някой или не иска да ги избере, или не иска да ги оправи, или направо иска да ги опраска.
Парламентарна дама с рубенсова изящност нашепва на дописник с тефтерче кой точно от политиците да бъде натопен и кой оставен на повърхността.
Оказа се, че пост на висококвалифициран експерт в министерство е зает от апетитна дама с ... неистинска диплома. Фалшива, обаче заверена от Министерството на просветата като истинска. Ама министерството изобщо не е виновно, че е заверило фалшива диплома като истинска.
А дали фалшификаторката отиде в затвора? Не знаем. Щото фалшификаторките, некадърничките, мошеничките и престъпничките от трите власти са от второстепенен интерес. Медиите, също като "народа", преимуществено се вълнуват от чалгарки с големи цици от силикон.
И всички тези забележителни изпълнения за някакви си пет-шест години, при правителството на един пожарникар, по душа футболист! Предишните двадесет изобщо не бяха предлагали подобни изпълнения!
Какво ли още да очакваме от по-добрата част на човечеството?



Гласувай:
2



1. kvg55 - Ха-ха-ха! Добре сте ги подбрали. ...
19.12.2015 19:01
Ха-ха-ха!
Добре сте ги подбрали.
След като по-добрата част е с такова качество,
какво остана за по-лошата част, а?
цитирай
2. kkabakciev - Реторичен въпрос, отговора си го знаем
19.12.2015 20:49
Но аз наистина съм учуден от размера на лошата част в иначе по-добрата половина от човечеството. Може би, защото това е български материал ли, по други причини ли? Но наистина последните години някои лица с нежни имена по тукашните географски ширини абсолютно не се търпят ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 636408
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930