Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2015 11:09 - ЛАКОМИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 1183 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.03.2015 11:10


  Характерна за голяма част от магистратите е лакомията. Преки доказателства са в ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ в съдебната система, при която хиляди дела се решават на базата на корупционни парични сделки, а друга част се решават чрез корупционни сделки от типа "решавам делото, ти назначаваш дъщеря ми"; в множеството не просто незаконни, но престъпни решения по дела (двама убийци бяха оправдани от няколко съдебни състава, минаха години преди да бъдат осъдени след намеса на френския посланик; пиян като свиня остави на пътя два трупа на млади хора и не влезе в затвора, съдебната система бездейства и нехае пред факта, че масово престъпници с присъди се разхождат на свобода в страната и чужбина, а някои продължават да убиват); в аферата с хотелите, за която магистратите не показаха абсолютно никакво възмущение и досега мълчат за нея; в настървението, с което магистратите се борят за повишения, постове и всяко възможно увеличение на заплатите; в МАСОВОТО НЕЗАКОННО НАЗНАЧАВАНЕ НА МАГИСТРАТСКИ ОТРОЦИ И ШУРОБАДЖАНАЦИ НА ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ПОСТОВЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. 
ВСИЧКО ТОВА СА ФАКТИ! Специално за масовото назначаване на отроци и шуробаджанаци е налице огромен материал със стотици документи (http://petdoshkov.blog.bg/?&page=1) на д-р Петър Дошков, лингвист и юрист, от няколко години покойник (http://www.pueron.org/pueron/news/In_memoriam.pdf). 
Въпреки че повечето корупционни сделки са трудни за откриване, налице са признания от страна на адвокати, участвали в нея. В известна статия в Интернет адвокат заявява, че голяма част от адвокатското съсловие не са нищо повече от едни куриери, разнасящи пари от клиенти до съдии и прокурори. 
Лакомията косвено се доказва и от това, че историята през последните години не познава случай, в който магистрат да е признал, че заплатите на магистратите са много добри в условията на тази държава. Ако магистратите получават две трети от заплатата на депутат - дори и дейността им наистина да е натоварена, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАСТИЧЕН ЦИНИЗЪМ Е ЕДНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА с много по-интензивна и отговорна работа от писач на елементарни решения по елементарни дела да получава 400 лева заплата. В същото време огромната част от медицинските сестри се отличават с изключително висок морал, за разлика от повечето магистрати, чийто "морал" вече описахме. Скоро медицински сестри в болниците няма да има - и това ще бъде справедлив шамар за всички търпящи грандиозните несправедливости в тази държава. 
Казаното дотук не означава, че няма компетентни и достойни магистрати! Но те са много малко на брой. Определям ги на 10% от всички магистрати. А с 90% корумпирани и/или некадърни магистрати нормална съдебна система няма и не може да има. 
Необходимо е тотално разграждане на съдебната система! Уволнение на всички, а след това създаването й наново под прекия контрол на Брюксел, без нито един българин в него. Достойните в досегашната система да доказват, че са достойни, за да се върнат в нея!
Драстична реформа е необходима, със смяна на Конституцията! 
И всичко друго нерадикално ще е гърч – който дори и българите в един момент може и да не понесат!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 638234
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930