Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2013 10:29 - За протестите, тяхната наивност и нелепост, ирландската пастирка, Прокопиев, медиите и конкретно “Дневник”, част 2
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 1481 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.07.2013 14:14


За ирландската пастирка и Прокопиев

И така, протестиращите трамбоват паветата и искат оставка на правителството на Орешарски - без това да има смисъл да се случи преди да се направи промяна в изборния кодекс. Някои от тях по цял ден висят пред парламента и псуват и размахват средни пръсти, а една нощ дори хвърлиха десетки камъни и павета по рейс на депутати. Полицията - като всяка друга институция в тази така наречена държава, е безсилна, проявява пълна некомпетентност и безпомощност да се справи с опит тълпа да вземе за заложници десетки хора в парламента - не само депутати, но и различни други хора, нямащи връзка с проблема за оставка на правителството или не.

И на фона на всичко това от време на време по медиите се появява ирландската пастирка, така нареченият президент, правещ се на антикомунист, за когото се говори, че е работил в окръжен комитет на ДКМС, и прави призиви, през които прозира откровената цел да бъде свалено правителството.

Първо, защо ирландска пастирка? Защото преди броени месеци така наричащият се президент направи публично изказване, в което заяви, че в предишен свой живот е бил ирландска пастирка. Подобно изказване, направено от държавен глава на страна член на ЕС показва какво е равнището на така наричащите се български политици - и ни дава пълно основание да го наричаме ирландска пастирка.

Второ, много по-важно: ЗАЩО, АДЖЕБА, ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА ДЕРЕ ЗЕМЯТА ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО?

Възможният отговор на този въпрос може да бъде следният: защото е "хванат в офшорна схема с Иво Прокопиев". Дали е така или не е, още не знаем. Но трябва да знаем. Четете:

http://bgnews.me/%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BE%D1%84%D1%88%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%81-%D0%B8%D0%B2/

Публикацията завършва така:

“Призовавам президентът Росен Плевнелиев да си подаде оставката като държавен глава на Република България. Вече стигнахме дъното”, коментира в ефира на ТВ7 водещият Николай Бареков.

А ето и друга твърде интересна публикация:

http://www.blitz.bg/news/article/207551
"Водещият Николай Бареков се оплака в сутрешния блок на TV7, че е жертва на корпоративна атака. Тя е предизвикана от разкритията му относно офшорките на президента Росен Плевнелиев и последната информация за участието на Стоян Мавродиев в тях. Бареков посочи, че Мавродиев е довел Плевнелиев в ГЕРБ, знаейки “мръсната му тайна”. Естествено, тази тайна е била известна на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, които въпреки това са го издигнали за президент, за да могат да го държат “на къса каишка”.
Така или иначе разкритията подразнили президентшата Юлияна Плевнелиева и кръга около Иво Прокопиев. Тя и кръгът “Капитал” отвърнали на удара, като платили на IT специалист да разработи специално приложение за мобилен интернет. Приставката автоматично ограничава достъпа на потребителите до всички сайтове, свързани с Николай Бареков.
“Обвинявам Юлияна Плевнелиева в корпоративна атака срещу мен и в корпоративно хакерство. Срещу мени и други бизнеси, които представлявам”, заяви водещият. Той беше категоричен, че цялата информация, с която разполага, ще бъде предадена на прокуратурата. Освен това ще бъде сезирана и Европейската комисия.
Първоначално приложението е разработено от Димитър Димитров. Впоследствие то е доразвито от Атанас Кошаров. По думите на Бареков, на Кошаров е било платено точно от съпругата на президента."

Като гражданин и данъкоплатец аз питам: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ТАКА НАРИЧАЩИЯТ СЕ ПРЕЗИДЕНТ Е УЧАСТВАЛ В СХЕМИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА?

Това е много сериозен въпрос! И аз се надявам, че след като той вече е поставен за разглеждане в парламента, би следвало отговор да бъде даден скоро. А също така ще очаквам и отговор на въпроса дали е вярно, че е било платено "на IT специалист да разработи специално приложение за мобилен интернет" [...], която  "автоматично ограничава достъпа на потребителите до всички сайтове, свързани с Николай Бареков"? Прави ми много силно впечатление, че действително търсачката Google не намира много публикации по въпроса за възможната схема ирландска пастирка-Прокопиев за източване на хазната!

Следва.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 633325
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031