Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2013 09:08 - За протестите, тяхната наивност и нелепост, ирландската пастирка, Прокопиев, медиите и конкретно “Дневник”, част 1
Автор: kkabakciev Категория: Политика   
Прочетен: 2116 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.07.2013 10:30


Първа част – за изминалата ранна сутрин (на 24 юли 2013 г.)

 Вече 40 дни всеки ден се организират протести срещу правителството. Аз казвам така: нищо лошо, даже много хубаво! Протести срещу което и да е правителство на българи трябва да има! Защото българските така наречени политици са едни некадърници, които не могат да се реализират другаде. Те в мнозинството си са мошеници. Всеизвестно е, че всеки от тях е дал на съответната партия десетки хиляди евро, за да получи избираемо място и накрая да влезе в парламента. Така наречените български политици са едни тарикати, крадци, наглеци, парвенюта, тъпаци (налице са прякори като Мозъка”, “Тъпото”, “Патката” и др.). Да, която и да е "политическа сила" досега да дойдеше на власт, винаги докарваше със себе си огромни шайки боклуци (при едни политически сили това е изразено повече, при други по-малко). Израза "политическа сила" поставям в кавички, защото партиите в България не се създават с цел защита на идеи, а с цел облагодетелстване на отделните членове.

Ето защо, нека да има протести срещу българските политмутри! Нека те да знаят, че тепърва ще бъдат – дай, Боже – следени за своя своя стъпка!

Само че протестите през последните 40 дни са наивни, глупави, нелепи!

Те нямат дефинирана реализируема разумна цел! Единственото постоянно и ясно изразено искане на протестиращите е оставка”. Добре, оставка от правителства и президенти беше масово искана досега няколко пъти. Но тогава имаше много сериозни причини. При двете искания на оставка на правителства беше налице тотална катастрофа на икономиката, породена от некадърните и мафиотски комунистически правителства на Луканов и Виденов.

Днес няма масов глад, няма драстична инфлация! Нищо не се е променило съществено в икономиката и в материалното положение на хората отпреди година или две или седем-осем. Да се иска оставка сега е просто прищявка.

“Долу
комунистите”, крещят хлапета на по 20-30, които не са и помирисвали комунизъм в зряла възраст. Да, комунисти има в парламента, но те са комунисти в малко по-друг смисъл, не в същинския, те не преследват “диктатура на пролетариата”. Да, комунистите по най-известната дефиниция – на най-големия познавач на комунизма, Бунич, са просто едни крадци и мошеници. Само че тези в парламента днес са комунисти единствено дотолкова, доколкото вече 24 години се стремят да не се потърси отговорност от миналото – от техните родители и прародители за извършените престъпления, и от тях самите, доколкото част от тях са поддържали комунизма преди 10.11.1989 г. Иначе по същество тези индивиди изобщо не са комунисти. Голяма част от тях са капиталисти – с пари, ограбени отпреди 10.11.1989 г., и след това, поради безхаберието на общата популация.

Сега е ранната сутрин на 24 юли 2013 г. и през изминалата нощ тълпа от около хиляда или две хиляди блокира парламента в продължение дълги часове и не позволи на депутати, министри, служебни лица и журналисти там да излязат от там. Това поведение е абсолютно противозаконно, просташко, лумпенско! Хвърляха камъни, правиха барикади. Накрая просто бяха понабити от полицията, за да може блокираните да си отидат по домовете – и въпросът приключи.

Следва.




Гласувай:
2



1. valsodar - Свидетели сме на една зле написана ...
26.07.2013 11:09
Свидетели сме на една зле написана пиеса,в която битите са щастливи от боят, който им е нанесла полицията, а полицията плаче и бие, плаче и бие...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 639124
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930