Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2020 21:57 - Големият престъпник - държавата България, в лицето на прокуратурата!
Автор: kkabakciev Категория: Новини   
Прочетен: 1139 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 05.08.2020 22:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Има един въпрос, свързан с невероятната свинщина, осъществена спрямо мен - но и не само спрямо мен, а практически спрямо всички граждани на тази държава, както и спрямо самата държава. Свинщината се състои в систематичното и дългогодишно неизпълнение на закона: мълчалив и/или изричен отказ да бъде изпълнен законовият императив: конфискация и унищожаване на пиратския тираж на превода ми на английски език на "История славянобългарска" на отец Паисий.
Ще повторя фактите. През 2012 г. някакъв крадец-кокошкар открадва превода ми (във вид на файл) на този труд, считан за книга № 1 на България, издава го в голям тираж (и досега не е ясно точно какъв, но вероятно над 500 или 1000 екземпляра) и го пуска за продажба в търговската мрежа в България и по света - главно в Интернет.
ПРОКУРАТУРАТА ТОТАЛНО БЕЗДЕЙСТВА!
В продължение на години тя се прави на дръж ми шапката, че уж разследва престъплението - за което се предвиждат до 5 години затвор. Накрая прекратява досъдебното производство, обявява, че ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЗОБЩО НЯМА и - което е ОЩЕ ПО-ЧУДОВИЩНОТО, връща пиратските екземпляри на крадците, създатели на пиратския тираж!
Моето изявление тук се отнася само до един-единствен въпрос, който ми е задаван през годините, а именно: защо не съм завел дело срещу крадеца/крадците?
Отговорът е елементарен, и той е пределно ясен и логичен. Ако някой открадне портфейла ми с 200 лв. в него, и аз знам кой е извършителят, естествено, че ще го изправя пред съда - да ми ги върне. Но ако някой е откраднал труд, който представлява книга № 1 на България, случаят е коренно различен. По такъв проблем незабавно трябва да се ангажира самата държава България - в лицето на своите институции.
Аз да тръгна да се занимавам с този по-едър кокошкар? С индивид, откраднал файл с текста на книга № 1 на България и превърнал го в пиратски тираж? Откъде накъде? Първо, това е под достойнството ми! Второ, това е задължение - и законово, и морално, на държавата! С този индивид трябва да се занимават съответните институции - и най-вече прокуратурата. Затова има създадена прокуратура! Затова и аз самият поддържам прокуратурата и цялата съдебна система - в качеството си на данъкоплатец!
Но, както знаем това особено от последно време, така наречената българска прокуратура не е нищо друго, освен едно невероятно гнусно свърталище на изключителни престъпници и некадърници. Затова стотици хиляди хора днес протестират по улиците и площадите срещу прокуратурата и искат тя да бъде изметена - уволнена цялата, начело с нейния главатар!
И така, повтарям! Не съм се занимавал и никога не бих се занимавал с кокошкар, откраднал труда ми и създал пиратски тираж! Големият престъпник в случая е държавата България - в лицето на прокуратурата!



Гласувай:
2



1. morskipesni - Само прокуратурата ли?
05.08.2020 09:34
ВСИЧКИ институции на тая мафия, наречена "Държава" са отвратително изродски и сатанистки. Добре че МЛАДИТЕ го разбраха. Аз съм 15 години емигрант и вече ми се гади дори от въздуха в България. Това е чистилището на Европа и света.
цитирай
2. kkabakciev - Съгласен напълно с morskipesni
05.08.2020 22:33
Цитирам го/я:
"ВСИЧКИ институции на тая мафия, наречена "Държава" са отвратително изродски и сатанистки. Добре че МЛАДИТЕ го разбраха."
Дано младите да успеят!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 633171
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031